Actionarii companiei Capitol SA au decis majorarea capitalului social al societatii cu suma de 1,58 milioane lei (circa 450.000 euro), pana la suma de 4,73 milioane lei (1,35 milioane euro), potrivit unui comunicat al societatii, remis Rasdaq, informeaza NewsIn
Decizia de majorare a capitalului a fost aprobata de majoritatea actionarilor, reprezentand 86,0638% din titlurile societatii. Potrivit deciziei actionarilor, majorarea de capital se va face exclusiv prin aporturi in numerar ale actionarilor Capitol SA inregistrati in Registrul Actionarilor pana la sfarsitul zilei de 27 decembrie 2006. Majorarea de capital de la Capitol SA se va efectua prin emisiunea a 632.145 de actiuni noi, cu o valoare nominala de 2,5 lei/actiune, care vor fi oferite spre subscriere l acelasi pret.

Dupa primul semestru al anului 2006, Capitol SA inregistra pierderi de 261.136 lei si o cifra de afaceri de 268.195 lei. in anul 2005, Capitol SA a inregistrat pierderi de 1,06 milioane lei.

Compania Capitol SA anunta, anul trecut, ca intentioneaza sa transforme restaurantul Berlin intr-un hotel, printr-o investitie de pana la 10 milioane euro, urmand sa angajeze o firma internationala de specialitate care sa intocmeasca un studiu de fezabilitate, in vederea includerii viitorului hotel Berlin intr-un lant hotelier international.

Compania isi mai propunea, in 2005, sa investeasca 500.000 de euro in transformarea vilei Eminescu din Bucuresti intr-un spatiu de birouri de lux.

Societatea Capitol SA este detinuta, in proportie de 54,93%, de omul de afaceri Emil Gancev, care a preluat, in 2004, pachetul de actiuni detinut la societate de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), de 50,72%. Alti actionari ai societatii sunt Romanian Ventures Inc (22,08%), Global Yatirim Holding (6,48%), East Capital Balkan Fund (5,41%) si alte persoane fizice si juridice (11,11%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri