Rompetrol Downstream comercializeaza rovinete in 89 de statii proprii, acestea putand fi achizitionate cu 30 de zile inaintea expirarii celor vechi, informeaza un comunicat al companiei.

Potrivit documentului, Rompetrol Downstream a comercializat, intre decembrie 2004 si 1 decembrie 2006, prin reteaua pe care o opereaza, peste 555.000 de roviniete.

Conform conventiei incheiate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si Rompetrol Downstream, statiile care distribuie roviniete sunt situate in Bucuresti (Ghencea, Luica, Mihai Bravu, Pantelimon, Virtutii, Voluntari, Voluntari Afumati, Voluntari 3 Centura, Chiajna, Mogosoaia si Vulcan Judetul) si in restul tarii, respectiv Constanta (7), Ialomita (3), Galati (2), Tulcea (1), Buzau (3), Prahova (5), Brasov (5), Arges (3), Dambovita (1), Valcea (2), Mehedinti (1), Gorj (1), Dolj (2), Olt (2), Arad (4), Caras Severin (1), Timis (4), Bihor (3), Hunedoara (2), Covasna (1), Harghita (1), Mures (2), Sibiu (2), Cluj (3), Bistrita Nasaud (1), Maramures (1), Salaj (1), Alba (1), Mures (1), Bacau (2), Vaslui (1), Botosani (1), Vrancea (1), Iasi (1), Neamt (3), Suceava (2).

Tot in Capitala, un punct special de vanzare a rovinietei, doar pentru flotele de autovehicule, este amenajat chiar in sediul companiei, din str. Macul Rosu, nr. 1-3, sector 1.

Reprezentantii Rompetrol sfatuiesc soferii sa-si cumpere rovinieta cu maxim 30 de zile inainte de intrarea ei in vigoare, pentru a fi evitata aglomeratia la punctele de vanzare in momentul expirarii termenului de valabilitate.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri