Divizia de leasing a grupului financiar BCR a dublat de la cinci la zece ani perioada de finantare pentru leasingul auto acordat persoanelor fizice, intr-o oferta promotionala valabila pana la sfarsitul lunii aprilie a acestui an.

"Noua facilitate lansata de BCR Leasing IFN marcheaza o etapa foarte importanta in evolutia companiei si a pietei de profil, oferind persoanelor fizice avantajul unui efort financiar lunar mai mic si al obtinerii unei finantari mai mari", a declarat presedintele si directorul general al firmei de leasing, Claudiu-Emanuil Stanescu.

Reprezentantul companiei de leasing este de parere ca facilitatea face parte din tendinta pietei in ceea ce priveste capacitatea de cumparare si nivelul veniturilor. "Probabil ca aceasta tendinta se va mentine si atunci cand nivelul veniturilor romanilor va creste pentru ca, odata cu ele, vor creste si aspiratiile lor, carora ne pregatim sa le raspundem adecvat de fiecare data".

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca divizie specializata a Bancii Comerciale Romane (BCR), membra a grupului austriac Erste Bank. BCR Leasing s-a plasat pe locul 62, intr-un clasament al celor 272 de companii europene de leasing, realizat in functie de cifra de afaceri a anului 2005, de Federatia Europeana a Asociatiilor Companiilor de Leasing.

BCR Leasing IFN a finantat, anul trecut, in sistem leasing, bunuri in valoare de circa 295 milioane euro si valoarea totala a contractelor incheiate de companie s-a ridicat la peste 355 milioane euro, ceea ce reflecta o crestere cu 50% a vanzarilor.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri