Actionarii producatorului de conducte magistrale Condmag SA au aprobat contractarea unei facilitati de credit in valoare de peste 32 milioane lei (9,4 milioane euro) de la Raiffeisen Bank pentru modernizarea companiei, a anuntat un comunicat transmis catre Rasdaq.

Creditul va fi garantat printr-o scrisoare de garantie bancara depusa de furnizor, a spus seful departamentului juridic al companiei, Iuliu Todoran, potrivit NewsIn. Actionarii au aprobat si conditiile cerute de banca, printre care se numara returnarea creditului cu prioritate fata de ale imprumuturi si acordarea de dividende doar cu acordul bancii. Potrivit comunicatului, Condmag va putea contracta credite de la alte banci doar cu acordul Raiffeisen.

"Avem nevoie de aceste sume pentru achitarea unor compresoare pentru una dintre sectiile companiei pe care dorim sa o modernizam", a precizat Todoran.Producatorul de conducte magistrale Condmag din Brasov a afisat o cifra de afaceri de 52,8 milioane lei in primele sase luni ale anului 2006, cu 48,23% mai mare decat cele 35,62 milioane lei realizate in perioada similara a anului trecut.

Profitul brut inregistrat de companie in prima jumatate a anului trecut a fost de 404.401 lei, in scadere cu 48% fata de perioada simialra a anului 2005. Investitiile efectuate de societate in acesta perioada se ridica la 1.829.153 lei, se mentioneaza in raportul transmis de companie. Actiunile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a Rasdaq din 09 noiembrie 1996.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri