Consiliul de Administratie al companiei Loteria Romana i-a revocat din functie pe patru dintre cei sase directori executivi, iar ceilalti doi directori executivi si-au prezentat demisiile in ziua anterioara sedintei CA, informeaza un comunicat al Loteriei.

"Cei patru directori au fost revocati din functie pe baza art 16 din statutul Loteriei. Acest articol nu spune ca trebuie sa existe vreun motiv atunci cand se revoca un director. CA da sau ridica mandate", a declarat pentru NewsIn, directorul general al Loteriei, Liliana Ghervasuc.

Sedinta CA a avut loc joi. Doi dintre directorii executivi, de la Marketing si de la Centrul de Calcul, Adrian Albu si Olga Ciocan, si-au prezentat demisiile din aceste functii in ziua anterioara sedintei. Membrii CA le-au aprobat, joi, in unanimitate.Cei patru directori demisi sunt Stan George (Resurse Umane), Sorin Croitoru (Relatii Externe), Ion Cornea (Financiar) si Ecaterina Deaconu (Comercial).

Consiliul de Administratie a mai aprobat noua organigrama si regulamentul de organizare si functionare al societatii. In prezent, pe aceste functii au fost numiti directori interimari, iar in 90 de zile, Loteria va organiza concurs pentru ocuparea posturilor.

Membrii CA ai Loteriei sunt Liliana Ghervasuc, presedinte si director general, Roxana Batar, din partea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Horia Dumitrescu, din partea Ministerului Apararii Nationale, Constantin-Cristian Baci, din partea Ministerului Administrasiei si Internelor, Bogdan Alexandru Dragoi, din partea Ministerului Finantelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri