Divizia Materials Management Romania a grupului Procter&Gamble a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri neta de peste 213 milioane lei, in scadere cu 55% fata de anul 2005 cand compania a raportat afaceri de 478,1 milioane lei, potrivit Monitorului Oficial, informeaza NewsIn.

Producatorul de sapunuri si detergenti P&G Materials Management Romania SRL a avut 50 salariati si un profit de 9,7 milioane lei, in 2006 , asemanator profitului obtinut de companie in 2005.

Procter&Gamble comercializeaza in Romania o gama variata de produse - de igiena si curatenie a casei si rufelor, de frumusete, pentru ingrijirea copilului, de igiena orala si de igiena feminina. Procter&Gamble este prezenta in Romania cu diviziile Procter&Gamble Marketing Romania, Procter&Gamble Distribution SRL, Procter&Gamble Materials Management SRL si Detergenti SA.

Procter&Gamble Marketing Romania are ca obiect de activitate coordonarea activitatilor de marketing, in timp ce Procter&Gamble Distribution SRL a preluat din luna octombrie 2005 activitatile de distributie ale produselor P&G. Principalii concurenti pe piata de profil din Romania sunt Unilever si Henkel Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri