Rompetrol Group NV a vandut vineri inca 3,8% din capitalul Rompetrol Well Services (PTR) pentru suma de 8 milioane lei, potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB)
Rompetrol Group a vandut vineri doua milioane de actiuni Rompetrol Well Services (PTR), pe piata regular a BVB, la pretul de 2,42 lei, valoarea tranzactiilor fiind de 4,84 milioane lei. Tot vineri, Rompetrol Group a mai vandut 1,58 milioane actiuni Rompetrol Well Services, la pretul de 2,01 lei, pentru suma de 3,17 milioane lei. In urma tranzactiilor de vineri, Rompetrol Group si-a diminuat detinerea la Rompetrol Well Services, de la 66,95% pana la 63,09%.

Rompetrol Group NV a vandut joi 3,45% din capitalul Rompetrol Well Services (PTR) pentru suma 6,4 milioane lei. Pe piata "deal", a tranzactiilor speciale, s-au transferat 3,2 milioane titluri Rompetrol Well Services (PTR), la pretul de 2,01 lei pe actiune, pentru suma totala de 6,43 milioane lei. Pretul la care s-a realizat tranzactia a fost cu 15% mai mic decat cotatia de inchidere din sedinta anterioara.

In aceasta perioada investitorii mai pot cumpara actiuni pentru a putea participa la majorarea capitalului social al Rompetrol Well Services. Compania vizeaza sa-si majoreze capitalul cu 4,64 milioane lei, prin emiterea a 46,35 milioane actiuni, care vor fi distribuite in mod gratuit actionarilor inscrisi la data de inregistrare de 13 iulie.

Rompetrol Group NV este o companie petroliera multinationala cu sediul in Amsterdam (Olanda) si este controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu. Din Rompetrol Group fac parte, in ceea ce priveste activitatea de rafinare, Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), listata la BVB, Rompetrol Bucuresti (VEGA), listata pe piata Rasdaq, si Rompetrol Petrochemicals.

Rompetrol Well Services executa operatiuni speciale la sondele de petrol si gaze. Compania are un capital social de 9,27 milioane lei, divizat in 92,73 milioane actiuni, cu valoare nominala de 0,10 lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri