Trei avocati cu experienta extensiva pe piata romaneasca de profil s-au alaturat echipei Radu Taracila Padurari Retevoescu S.C.A. (RTPR), care in prezent numara 27 de membri si se afla in continua consolidare. RTPR este una dintre cele mai mari societati independente de avocatura din Romania.
Cu o experienta semnificativa in consultanta de afaceri din Romania, Dan Eugen Nicolae s-a alaturat echipei RTPR ca expert in fuziuni & achizitii (M&A) si in privatizari, anterior conducand departamentul juridic din cadrul RAEF.

Dan Eugen Nicolae este specialist in economie si finante, iar principalele sale domenii de expertiza sunt dreptul societar si comercial, privatizarile, piata de capital si dreptul bancar. Implicat in numeroase privatizari si operatiuni pe piata de capital, consultant pentru investitii si proiecte de lege, Nicolae a demonstrat pana in prezent calitati de negociator excelente, o cunoastere profunda a sectorului energie, petrol si gaze naturale si a legislatiei in aceste domenii, avand in acelasi timp o bogata experienta in procesele de privatizare din Romania.

Printre tranzactiile importante in care a fost implicat se numara privatizarea companiei Petrom, a Distrigaz Nord si Distrigaz Sud, a companiei Electrica SA, in privatizarea CEC, a Bancii Comerciale Romane si a Complexurilor energetice Turceni, Rovinari si Craiova. Eugen Nicolae urmeaza cursurile MBA ale Central European University Business School.

In varsta de 29 de ani, Catalin Tirziu este noul expert RTPR in tranzactii imobiliare, avand o experienta vasta pe piata imobiliara si a constructiilor din Romania si in drept comercial. Anterior, Catalin a fost consultant in cadrul Gruia Dufaut Law Office.

Noul membru al echipei RTPR a fost implicat in numeroase tranzactii imobiliare si in ample proiecte de constructii, dezvoltate de companii internationale si locale. Portofoliul sau de proiecte de vanzare sau de dezvoltare pe piata imobiliara cuprinde toate tipurile de proiecte, de la cele comerciale (mall-uri), rezidentiale (cladiri de birouri) la dezvoltarea unor parcuri logistice. Catalin Tirziu si-a extins, de asemenea, expertiza in domeniul financiar, in asigurari si drept societar, fiind consultant in numeroase procese de achizitie.

Romanita Neacsu s-a alaturat echipei de fuziuni & achizitii si drept societar RTPR . Anterior, in calitate de avocat in cadrul firmei Voicu&Filipescu, partener Squire, Sanders and Dempsey LLP, Romanita a acordat consultanta unui numar mare de companii multinationale si locale.

Principalele sale domenii de expertiza sunt fuziuni si achizitii, competitie si consultanta corporatista, fiind activ implicata in procesul de achizitie si de post-achizitie a unuia dintre cei mai mari operatori de cablu din Romania, a unor importante companii de asigurari din Romania, precum si in numeroase tranzactii ale companiilor ce activeaza in sectorul financiar.

Fondata in 2004, RTPR este una dintre cele mai mari firme romanesti de avocatura, specializata in consultanta juridica in domeniile: fuziuni si achizitii, drept societar, finantari si imobiliare. Partenerii RTPR - Dragos Radu, Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici - sunt cunoscuti pe piata romaneasca de profil, fiind implicati in unele dintre cele mai complexe tranzactii din Romania incepand cu 1998. Portofoliul de clienti RTPR include banci internationale si locale, precum si companii multinationale si fonduri de investitii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri