Societatea Flavius Investitii SRL Bucuresti a adjudecat, joi, activul functional - platforma industriala a societatii Tractorul Brasov, la pretul de pornire a licitatiei de 77 milioane euro, fara TVA, informeaza un comunicat al AVAS.
Lichidatorul desemnat de AVAS, Casa de Insolventa Transilvania SPRL Cluj-Napoca, a organizat, joi, licitatia pentru vanzarea activului functional, in cadrul procedurii de lichidare voluntara.

Comisia de licitatie a declarat adjudecatar firma Flavius Investitii SRL, in baza legislatiei care prevede ca "in cazul in care doi sau mai multi ofertanti fac aceeasi oferta de pret, licitatia va continua dupa regula licitatiei competitive. In situatia neacceptarii de catre toti ofertantii a pretului la un anumit pas in crestere, comisia de licitatie va declara castigator ofertanul care are numarul de talon cel mai mic", precizeaza comunicatul AVAS, citat de NewsIn.

Alaturi de castigator, la licitatie a mai acceptat pretul de pornire un singur investitor, Block Buster SRL in asociere cu Build Corp SRL.

Comisia de licitatie a primit sapte oferte pentru activul functional al Tractorul Brasov, de la societatile: MYO-O SA, Roses Rezidential Park SRL, Flavus Investitii SRL, FIERCTC Siebel SRL, Block Buster SRL in asociere cu Build Corp SRL, Outdoor Extrem SRL, Neptun SA Campina.

Dupa depunerea ofertelor, Outdoor Extrem SRL si Neptun S.A. Campina s-au retras de la licitatie, iar in urma studierii documentelor de participare, Comisia de licitatie a mai respins oferta depusa de MYO-O SA din cauza nerespectarii cerintelor din caietul de sarcini. MYO-O nu a facut dovada achitarii la zi a obligatiilor fiscale catre toti creditorii bugetari.

Uzina Tractorul si-a incetat activitatea, in urma cu trei luni, dupa ce Adunarea Generala a Actionarilor a decis lichidarea voluntara si disponibilizarea personalului de 2.000 de angajati. Actionarii Tractorul Brasov sunt AVAS (80,18%), SIF Transilvania (17,15%) si alti actionari (2,67%).








Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri