Compania suedeza Gunnebo a livrat solutii de securitate in valoare de 8 milioane coroane suedeze (aproape 900.000 euro) catre rafinariile Arpechim Pitesti si Petrobrazi
Compania a primit anul acesta comenzi similare de la cele doua rafinarii carora le-a livrat sisteme integrate de securitate, cu porti, garduri, acces controlat electronic si sisteme de supraveghere.

"Romania are cea mai mare crestere economica dintre toate tarile Europei de Est si suntem incantati ca am putut intra pe aceasta piata cu solutii avansate de securitate", a spus in comunicat Thorsten Grunwald, director de marketing la centrul de competenta Outdoor Perimeter Security Gunnebo.

El a adaugat ca aceste comenzi sunt importante din punct de vedere strategic pentru Gunnebo care poate deveni un jucator important pe piata romaneasca si ar putea primi si alte comenzi.

"Datorita cresterii economice puternice a tarii se simte nevoia de sisteme de securitate, in mod normal functionalitatea e un factor important", a adaugat Grunwald.

Grupul de securitate Gunnebo are 6.800 de angajati si o cifra anuala de afaceri de 730 milioane euro. Compania furnizeaza solutii de securitate pentru banci, retaileri si alte societati care au nevoie de astfel de solutii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri