Actionarii producatorului de incaltaminte Flaros SA Bucuresti (FLAO), listat pe piata Rasdaq, vor discuta in 14 august, propunerea consiliului de administratie de infiintare a unui grup de interes economic (GIE) si a unei institutii financiare nebancare (IFN)
Actionarii companiei, care detin titluri la data de 31 iulie 2007, vor analiza si intentia consiliului de administratie de a contracta o linie de credit in valoare de 5 milioane euro pentru achizitionarea unui imobil in Bucuresti, anunta NewsIn.

Compania Flaros Bucuresti a afisat un profit net de 292,114 lei (87.198 euro) in primul trimestru din 2007, in crestere cu 18,13% fata de perioada similara a anului trecut, cind rezultatul obtinut de companie a fost de 247,280 lei. Cifra de afaceri a companiei a fost de 1,49 milioane lei (peste 440.000 euro), cu 3,8% mai mica decat in primele trei luni ale anului trecut. Flaros Bucuresti a obtinut in primul trimestru din 2006 afaceri de 1,55 milioane lei.

Afacerile companiei au scazut in conditiile in care firma s-a confruntat cu lipsa de comenzi si cu deprecierea euro, dar si cu o fluctuatie a fortei de munca. Compania intentioneaza sa intre pe piata constructiilor.

Producatorul de incaltaminte Flaros SA Bucuresti (FLAO) a afisat pentru anul trecut un profit de 1,24 milioane lei si o cifra de afaceri de 6,14 milioane lei, la un nivel dublu fata de 2005. La sfarsitul lui 2005 societatea a afisat un profit net de 620.000 lei si o cifra de afaceri de 3,13 milioane lei.

Compania are un capital social de 2,6 milioane lei, divizat in 1,04 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul majoritar al companiei este SIF Oltenia, care detine 73,32% din pachetul de actiuni. Ionel Balota controleaza 5,30% din capitalul social al companiei.

Titlurile societatii sunt tranzactionate la categoria a doua a pietei Rasdaq, sub simbolul FLAO. Actiunile Flaros au incheiat sedinta de tranzactionare de miercuri la cotatia de 38,00 de lei. La acesta cotatie, capitalizarea Flaros este de peste 39,69 milioane de lei (12,68 milioane euro).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri