Centrul Medical Unirea (CMU) a realizat, in primele noua luni ale anului, venituri de peste 5 milioane de euro, in crestere cu 35-40% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
“In primele 9 luni ale anului, am inregistrat veniturilor in crestere cu 35-40% fata de anul trecut si am atins valoarea de 5 milioane de euro”, a declarat, pentru Wall-Street, Sergiu Negut, directorul executiv al CMU.

In urmatoarele sase luni, CMU urmeaza sa deschida Centrul de Diagnostic si Tratament CMU Baneasa. De asemenea, in urmatoarele 9 luni, CMU va inaugura si un spital de maternitate, tot in zona Baneasa, investitia ridicandu-se la suma de 12 milioane de euro.

“Profitul realizat in acest an a scazut semnificativ fata de anul trecut, din cauza efortului de crestere pe care il facem in aceasta perioada, cu angajarea unor cheltuieli suplimentare de chirii, de rate dobanzi, de personal, de consultanta si de amenajarea unor spatii noi”, a explicat Negut.

In ceea ce priveste cota de piata detinuta de CMU, directorul executiv al acestuia sustine ca este dificil sa defineasca piata la care se raporteaza, aceasta fiind puternic fragmentata.

“Nu exista o monitorizare independenta care sa identifice exact volumul pietii pentru oricare sau fiecare din aceste piete. Rezultatul este ca se fac afirmatii despre cote de piata care nu au o sustinere reala. Suntem cu siguranta unul din cei mai puternici furnizori de pachete de servicii medicale preplatite si avem o pozitie semnificativa in zona serviciilor de policlinica”, a conchis Negut.

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras la inceputul acestui an ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU are in prezent 8 policlinici multidisciplinare in Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri