Compania United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a alocat pentru 2008 un buget de aproximativ 16 milioane de euro, pentru dezvoltarea utilitatilor si pentru marirea capacitatii de productie.
"Investitia planificata pentru anul viitor, care se va ridica la aproximativ 16.000.000 euro, va fi orientata catre instalarea de noi fermentatoare, dezvoltarea utilitatilor si marirea capacitatii de imbuteliere la doza", a declarat presedintele URBB, Shachar Shaine.

Pana in prezent, investitia totala URBB pe piata din Romania se ridica la 126 milioane de dolari. De asemenea, compania a investit, in 2006, peste 900.000 de dolari intr-o instalatie care recupereaza dioxidul de carbon rezultat din procesul de productie a berii, ca masura de protectie a mediului.

Dupa zece ani de prezenta in Romania, compania URBB a ajuns ca in 2007 sa detina in portofoliu 10 branduri, comparativ cu 1997 cand detinea un singur brand. De asemenea, volumul vanzarilor a crescut de opt ori fata de anul 1997, iar cota de piata de cinci ori. Numarul angajatilor fabricii Tuborg a crescut in cei zece ani de cinci ori, iar capacitatea de productie de patru ori.

Portofoliul URBB cuprinde exclusiv marci internationale de bere, respectiv Tuborg, Tuborg Strong, Tuborg Christmas Brew, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness si Kilkenny.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri