Compania Paper Plus, care activeaza pe piata AfH, care cuprinde produse precum role si prosoape de hartie, servetele si suporturi industriale pentru hartie, estimeaza ca piata locala de profil va depasi valoarea de 12 milioane de euro in 2008, in crestere cu 15-20% fata de anul 2007.
Segmentele care vor contribui cel mai mult la evolutia pietei de AfH din Romania vor fi complexele de birouri, industria alimentara, industria auto si HoReCa. Conform datelor detinute de Paper Plus, in Europa de Vest ritmul anual de crestere a pietei de AfH atinge in mod constant valoarea de 2-3%, in timp ce in Romania acesta a depasit valoarea de 20% in perioada 2005 – 2006, iar pentru perioada 2006 – 2007, rata cresterii a fost de 30 – 40%.

"Piata de AfH din Romania a cunoscut o evolutie notabila in 2007, iar rezultatele obtinute de Paper Plus anul acesta ne incurajeaza si in estimarile realizate pentru perioada urmatoare, in acelasi timp datorita unor programe speciale dedicate segmentelor carora ne adresam. In conditiile in care isi va mentine acest ritm de crestere, in aproximativ doi - trei ani, piata locala de AfH va atinge nivelul actual de dezvoltare inregistrat de cea din Polonia, cea mai dezvoltata piata de profil din regiune", a declarat directorul general Paper Plus, Marian Ivan.

Datorita cresterii numarului de cereri din partea clientilor, Paper Plus estimeaza ca valoarea vanzarilor pentru anul urmator va creste cu peste 40-50% fata de 2007. Potrivit datelor oficialilor companiei, in prezent produsele din hartie cumuleaza o valoare de peste 80% din totalul vanzarilor realizate de companie in primele noua luni ale anului 2007. Compania Paper Plus a estimat pentru 2007 o cifra de afaceri de aproximativ 2,3 milioane euro, dublu fata de valoarea inregistrata in 2006, 1,2 milioane euro.

Compania Paper Plus a fost infiintata in 2002 si activeaza pe piata romaneasca a ofertantilor de solutii profesionale AfH pentru igiena. Paper Plus comercializeaza produsele AfH precum role de hartie, prosoape de hartie, servetele, dispensere si suporturi industriale pentru hartie. Paper Plus ofera, de asemenea, service-ul dispenserelor si al suporturilor de hartie. Produsele Paper Plus sunt prezente in principalele centre urbane ale tarii, precum Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri