Biroul din Bucuresti al casei internationale de avocatura Salans va fi condus, incepand de la 1 februarie, de Anda Todor si Christopher Berlew, promovati in functia de co-managing partners, in locul lui Obie Moore, care va ramane dupa aceasta data partener in cadrul firmei.
De asemenea, avocatul Lucian Bondoc a fost promovat ca partener in cadrul biroului.

"Numirea celor doi managing partners ii va permite lui Obie Moore, actualul managing partner, care conduce biroul Salans din Bucuresti de peste 10 ani, sa-si dedice timpul si energia unor clienti internationali", se precizeaza in comunicat.

Anda Todor este specializata in fuziuni si achizitii, private equity si piete de capital, fiind si primul avocat roman ales partener intr-o firma internationala, in anul 2005.

Christopher Berlew lucreaza la Salans de zece ami si a fost implicat in mai multe tranzactii cu impact regional, precum vanzarea operatorilor de telefonie mobila Connex din Romania si a Oskar Mobile din Cehia catre Vodafone.

Christopher Berlew a fost avocat la US Securities and Exchange Commision, iar la mijlocul anilor '90 a lucrat ca diplomat, inclusiv la Ambasada Statelor Unite din Bucuresti.

Lucian Bondoc a intermediat mai multe tranzactii corporatiste, de tip private equity, piete de capital si a asistat proiecte complexe de tip greenfield. Bondoc a coordonat in 2007 proiecte a caror valoare depaseste mai multe sute de milioane de euro.

"Numirea Andei Todor si a lui Chris Berlew reflecta o evolutie normala si atingerea unui obiectiv pe care l-am avut inca de la infiintarea acestui birou, in urma cu unsprezece ani. Nu doar ca a devenit un birou de prima marime in Romania, dar si extrem de performant. In aceste conditii, aveam nevoie de mai multe resurse manageriale si este cat se poate de firesc ca Anda si Chris sa preia responsabilitatile manageriale de zi cu zi ale biroului", a declarat Moore.

Salans are o echipa de peste 35 de avocati in Bucuresti, cu activitati in domeniul fuziuni si achizitii, competitie si antitrust, finante si banci, taxe, real estate, oferind totodata si o serie de servicii legale pentru toate tipurile de tranzactii comerciale si civile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri