Biroul din Bucuresti al firmei de avocatura Salans a promovat trei avocati la nivel de parteneri locali: Cristina Daianu, Bogdan Papandopol si Laura Tiuca. Totodata, avocatii Anamaria Corbescu si Oana Soviani au fost promovati in pozitia de Managing Counsel.
Cristina Daianu (foto), coordonator al practicii de private equity si a celei dedicate clientilor germani, are o experienta bogata in domeniul tranzactiilor, asistand antreprenori si corporatii din varii sectoare de business, in special in fuziuni si achizitii, drept societar, private equity, reorganizare si restructurare. Experienta internationala si-a consolidat-o la biroul Clifford Chance din Frankfurt, unde a petrecut patru ani, iar timp de trei ani a condus biroul din Bucuresti al societatii germane de avocatura Schindhelm. Absolventa a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti si a Universitatii Paris I Pantheon Sorbonne (Colegiul Juridic Franco-Roman), ea are un Masterat in Dreptul francez si european al afacerilor de la Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne si este arbitru la Curtea de Arbitraj a Camerei de comert si industrie romano-germane.

Bogdan Papandopol, co-lider al grupului de real estate al biroului Salans Bucuresti, este unul dintre expertii in probleme legate de proprietatile imobiliare si in domeniul litigiilor. Experienta sa include participarea in numeroase proiecte de achizitii, chestiuni legate de etapa de dezvoltare, asistenta privind proiectele de constructii, inclusiv negocierea contractelor de construire (contracte FIDIC), investigatii due diligence. El este totodata un experimentat avocat de litigii, fiind in mod constant implicat in solutionarea disputelor, proceduri de insolventa, restructurare, procese de arbitraj.

Laura Tiuca, co-lider al grupului de real estate al Salans Bucuresti si lider al echipei de ospitalitate si agrement, este un avocat cu experienta in proiecte de structurare a investitiilor imobiliare, achizitii, leasing si dezvoltarea de centre comerciale, complexuri rezidentiale, logistice si de birouri. Absolventa magna cum laude a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, Laura are un MBA de la University of Ottawa-Quebec and École des Hautes Études Commerciales.

Anamaria Corbescu este specializata in drept comercial si dreptul muncii, coordoneaza practica de IP&Media a biroului si este co-leader al practicii de dreptul muncii. De-a lungul timpului, ea s-a implicat in proiecte diverse precum achizitii, contracte comerciale complexe, transferuri de intreprindere, concedieri colective sau negocieri cu sindicatele, pentru clienti din diverse industrii. Anamaria a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si are un LL.M de la Columbia University din New York, obtinut ca bursiera Fulbright.

Oana Soviani, coordonator al practicii de granturi financiare, are o experienta bogata in consultanta comerciala acordata companiilor locale si internationale, cu focus pe M&A, programe de restructurare si reglementare, scheme de ajutor de stat si fonduri structurale. Oana acorda asistenta pe proiecte in domeniul energiei, si este implicata in proiecte de dreptul muncii. Absolventa a Facultatii de Drept a Universitatii Romano-Americane si a Facultatii de Relatii Economice Internationale, Sectia Tranzactii Internationale, din cadrul Academiei de Studii Economie (ASE) Bucuresti, Oana are de asemenea un Master in Finante la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul ASE.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri