Producatorul de bere Bermas Suceava (BRM) vrea sa isi majoreze capitalul social cu 12% (1,62 milioane lei) prin incorporarea rezervelor provenite din profitul aferent anului 2006, distribuind astfel actionarilor 12 actiuni la fiecare 100 detinute, au anuntat astazi reprezentantii companiei, citati de NewsIn.
Daca actionarii vor fi de accord cu majorarea, vor fi emise 2,31 milioane de actiuni noi, cu o valoare nominala de 0,70 lei, care vor fi alocate in proportie de 12 actiuni noi, pentru 100 detinute. Capitalul social ar putea creste astfel de la 13,48 milioane lei la 15,09 milioane lei.

Actionarii Bermas vor lua o decizie cu privire la propunerea conducerii in data de 27 martie, cand a fost programata adunarea generala.

Bermas Suceava are in acest moment un capital social de 13,46 milioane lei, divizat in 19,24 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,70 lei. Actionarii principali ai Bermas sunt Asociatia Victoria Bermas Suceava, cu 30,868%, PAS Bermas, cu 20,80%, STK Emergent cu 7,97%, si SIF Banat-Crisana, cu 5,67%.

Actiunile Bermas Suceava se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), sub simbolul BRM. Ultima cotatie a titlurilor Bermas a fost de 1,97 lei, in sedinta de astazi, ceea ce da o capitalizare de 37,9 milioane lei (10,4 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri