Noul magazin Selgros din Braila are o suprafata de vanzare de aproximativ 10.000 metri patrati. Ultimul magazin Selgros Cash&Carry a fost inaugurat la Galati, in urma cu zece luni. Selgros Cash&Carry Romania va mai deschide anul acesta inca un magazin in tara, dar se va axa si pe consolidarea unitatilor existente.

Compania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste 800 milioane euro.

In anul 2007 au fost inaugurate trei magazine Selgros Cash&Carry: in luna februarie la Suceava, in luna martie la Iasi si in luna mai 2007 la Galati.

Reteaua Selgros detine, in prezent, 17 centre comerciale in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Suceava, Iasi, Constanta si Braila.

Selgros Cash&Carry are ca asociati concernele germane Rewe Gruppe Koeln si Otto-Versand Hamburg si a intrat pe piata romaneasca in anul 2001, prin deschiderea primului magazin la Brasov unde se afla si sediul administrativ.

Grupul Rewe a devenit in luna martie singurul actionar al retelei de magazine cash & carry Fegro/Selgros prin preluarea participatiei de 50% detinuta de grupul Otto.