Prodlacta Brasov a obtinut in primele trei luni ale acestui an un profit net de 1,35 milioane lei (366.092 euro), in crestere de peste 22 ori fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul avansului afacerilor cu 26,5%, potrivit unui comunicat trimis pietei Rasdaq.
In primul trimestru al anului trecut, societatea obtinuse un profit de 60.226 lei.

Veniturile companiei au fost in primele trei luni ale anului de 14,93 milioane lei (4,04 milioane euro), in urcare cu 38,35% fata de perioada similara a anului trecut, cand incasarile societatii au fost de 10,78 milioane lei.
In acelasi timp, cheltuielile companiei au sporit in primul trimestru cu 24,78%, la 13,35 milioane lei (3,6 milioane euro), de la 10,7 milioane lei, nivelul inregistrat in primele trei luni ale anului trecut.

Afacerile Prodlacta au fost in primul trimestru al anului curent de 15,6 milioane lei (4,23 milioane euro), in crestere cu 26,55% fata de primul trimestru al anului trecut, cand societatea a inregistrat o cifra de afaceri de 12,33 milioane lei.

Producatorul de produse lactate are un capital social de 14,45 milioane lei, divizat in 10,62 milioane actiuni cu valoarea nominala de 1,36 lei, iar actionarii companiei sunt Prodlacta - Pas, care detine 48,8% din capitalul social, si Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cu o detinere de 4,32%.

Potrivit cotatiei de 3,75 lei, stabilita in sedinta de joi, valoarea de piata a companiei este de 39,8 milioane lei (10,9 milioane euro). Titlurile companiei se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul PRAE.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri