Firma britanica de avocatura Allen & Overy LLP, un gigant al avocaturii, isi extinde activitatea in Romania, incepand cu 1 iunie, prin asocierea cu casa de avocatura independenta Radu Taracila Retevoescu SCA (RTPR).
Biroul din Romania va face parte din operatiunile firmei in regiunea Europei Centrale si de Est, urmand sa ofere servicii de consultanta juridica, inclusiv pentru tranzactiile financiare, se arata intr-un comunicat al celor doua case de avocatura.

“Asocierea cu Allen & Overy continua sa fundamenteze o relatie de colaborare solida pe care am reusit sa o construim impreuna de-a lungul timpului. Stim ca avem aceleasi valori si suntem incantati de oportunitatea de a lucra mai departe cu Allen & Overy pe piata romaneasca aflata in continua extindere”, spune Costin Taracila (foto), Partener RTPR

"Inainte de a incheia aceasta asociere, am cooperat cu RTPR in tranzactii de succes din Romania. Exista o nevoie certa a clientilor nostri ca Allen & Overy sa aiba propriul birou in Bucuresti", a declarat Jane Townsend, regional managing partner Allen & Overy pentru Europa Centrala.

Noul birou va opera sub numele de "Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in asociere cu Allen &Overy LLP".
RTPR, cu sediul in Bucuresti, a fost infiintata in 2004. Firma de avocatura are cinci parteneri, Dragos Radu, Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici, precum si 33 de avocati care ofera servicii specializate unui portofoliu de clienti nationali si internationali din diferite domenii.

Allen & Overy este o companie de consultanta juridica interntionala cu aproximativ 5.500 de angajati, incluzand cei 500 de avocati-parteneri, care activeaza in 29 de birouri in toata lumea. Primul biroul al companiei a fost deschis in 1930 in Londra de George Allen si Thomas Overy.

Firma opereaza in Europa Centrala si de Est din 1991 cand si-a deschis primul birou in Varsovia. Ulterior s-a extins in Cehia, Ungaria, Rusia si Slovacia. Fiecare birou ofera consultanta specializata clientilor locali si internationali in tranzactii atat pe pietele locale, cat si in regiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri