Noul birou asociat Allen & Overy LLP si Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA (RTPR) va fi condus de unul din cei cinci parteneri romani, a carui numire urmeaza sa fie facuta in urmatoarele saptamani, a declarat partenerul RTPR, Dragos Radu.
"Vom discuta intre noi cine va fi numit Managing Partener al "Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in asociere cu Allen &Overy LLP" si vom face cunoscut acest lucru in saptamanile care urmeaza. Postul de Managing Partener nu poate fi comparat cu cel de Director General dintr-o firma obisnuita. Pe langa functiile administrative acesta se ocupa si de recrutare, de evaluarea personalului, implementarea deciziilor asociatiilor. Va fi o functie care va cumula reponsabilitatile pe care le avem noi cinci acum (n.red. - Dragos Radu, Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici)", a declarat Dragos Radu, citat de NewsIn.

Acesta a mai precizat ca noul parteneriat Allen & Overy LLP cu RTPR SCA isi propune ca in urmatorii doi ani sa ocupe prima pozitie pe piata de profil. "In doi ani ne propunem sa devenim lider de piata. Se pot face clasamente dupa cifra de afaceri sau dupa profit, insa noi consideram ca se pot face clasamente dupa amploarea tranzactiilor sau dupa calitatea portofoliului de clienti", a spus Dragos Radu.

In 2007, RTPR a inregistrat o cifra de afaceri de 3,4 milioane euro iar profitul a reprezentat 55% din valoarea acesteia."Pe primele cinci luni din acest an tot ce pot sa va spun este ca am inregistrat o crestere spectaculoasa a cifrei de afaceri fata de anul trecut. Insa nu facem estimari in aceasta privinta deoarece ne concentram asupra consolidarii acestui parteneriat", a mai spus partenerul RTPR.

Allen & Overy va oferi RTPR acces deplin la o uriasa baza de resurse de know-how si va implica avocatii si personalul administrativ in programele sale de training si va ajuta RTPR sa isi dezvolte infrastructura de furnizare de servicii suport pentru clienti. In aceasta asociere, RTPR ofera abordarea si cunostintele pietei locale, ceea ce inseamna cunostintele juridice si cunoasterea conditiilor pietei.

Allen & Overy LLP si Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA (RTPR), societate de avocatura de afaceri full-service, au anuntat semnarea unui parteneriat de asociere exclusiva ce va intra in vigoare de la 1 iulie 2008.

Noul birou asociat va opera sub numele de "Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in asociere cu Allen &Overy LLP" si va face parte din operatiunile firmei in Europa Centrala si de Est (ECE), coordonate regional de Jane Townsend, regional managing partner Allen & Overy pentru Europa Centrala.

Reprezentantii Allen & Overy au subliniat ca piata serviciilor juridice din Romania se afla intr-un punct cheie, iar colaborarea exclusiva in asocierea cu RTPR aseaza compania in pozitia ideala pentru a capitaliza aceasta crestere a pietei. "Mediul de business din Romania are o dinamica extraordinara ceea ce impune firmelor de avocatura de afaceri sa reactioneze in mod rapid si consistent", a adaugat Dragos Radu, partener RTPR.

Proiectele biroului asociat din Bucuresti vor beneficia de expertiza internationala a lui Hugh Owen, partener cu experienta in Romania si in alte tari din regiunea Europei Centrale si de Est, precum si a lui Marcel Nemeth, partener cu experienta in tranzactiile financiare din regiune.

RTPR a fost infiintata in mai 2004. Firma are cinci parteneri si un numar total de 33 de avocati care ofera servicii specializate unui portofoliu de clienti nationali si internationali precum Citibank, Copper Beach, EBRD, Enterprise Investors, Eurobank Properties, RAEF/Enterprise Capital, National Bank of Greece, UPC.

Privatizarea Electrica Muntenia Sud este procesul in care RTPR a facut parte din consortiul care a asistat statul roman. In privinta proiectelor de finantare din Romania in care RTPR a lucrat in 2007, valoarea acestora a depasit un miliard euro.

Pe piata de capital, RTPR a asistat Transgaz in legatura cu oferta publica initiala si listarea actiunilor pe Bursa de Valori Bucuresti.

Allen & Overy este o companie de consultanta juridica internationala cu aproximativ 5500 de angajati, incluzand cei 500 de avocati-parteneri, care activeaza in 29 de birouri in toata lumea.

Allen & Overy opereaza in ECE din 1991, cand si-a deschis primul birou in Varsovia. De la acel moment si-a extins operatiunile pe piete precum Praga, Budapesta, Bratislava si Moscova.

In 2007 Allen & Overy a inregistrat o cifra de afaceri de 887,1 milioane lire sterline si un profit operational de 393 milioane lire sterline.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri