Casa de avocatura Bostina si Asociatii isi deschide, la Giurgiu, cel de-al 14-lea birou teritorial, dupa Timisoara, Brasov, Cluj, Sibiu, Deva, Ramnicu Valcea, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Suceava, Constanta si Galati, informeaza un comunicat de presa remis, duminica, agentiei NewsIn.
Potrivit avocatului coordonator Doru Bostina, casa de avocatura preconizeaza ca in acest an veniturile realizate in provincie sa constituie intre 18% si 20% din incasarile totale, fata de contributia de 10% inregistrata anul trecut.

“Municipiul Giurgiu si zona adiacenta vor cunoaste o dezvoltare remarcabila in urmatorii ani, investitiile in proiecte imobiliare, de mediu si in infrastructura vor face ca intreaga regiune de la sud de Bucuresti sa devina un pol de crestere economica”, a declarat Doru Bostina. El a adaugat ca incasarile realizate de birourile teritoriale in primele cinci luni ale acestui an s-au triplat, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Responsabilitatea pentru conducerea birourilor teritoriale revine avocatului Alexandru Stoica, activitatea desfasurandu-se integrat la nivelul “regiunilor istorice” Moldova, Transilvania-Banat si Oltenia-Muntenia-Dobrogea.

“In acest moment suntem in cautarea unui avocat sau doi din Giurgiu care sa fie in masura sa faca pasul spre avocatura de consultanta de top si sa fie capabil sa medieze relatiile intre clientii nostri care deruleaza afaceri in zona si autoritatile locale”, a precizat avocatul Alexandru Stoica.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii este lider pe piata de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri ce a ajuns in 2007 la 14,49 milioane de euro. Casa de avocatura numara in prezent peste 130 de avocati si colaboratori si are birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 13 mari orase din Romania.

Grupul de Firme “Bostina si Asociatii” ofera o gama completa de servicii juridice, precum si consultanta financiar-contabila si manageriala privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana (UE), prin firma “Bostina & Associates Financial Consulting”.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri