Oil Terminal (OIL) a afisat pentru primele sase luni ale acestui an un profit net de 1,33 milioane lei (361.500 euro), in urcare cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul avansului afacerilor cu 18,1%, a anuntat compania.
In prima jumatate a anului trecut, castigul net al companiei a fost de 1,24 milioane lei.

Veniturile societatii au fost in prima jumatate a anului de 65,7 milioane lei (17,9 milioane euro), in urcare cu 11,75% fata de perioada similara a anului trecut, cand incasarile companiei au fost de 58,79 milioane lei.

In acelasi timp, cheltuielile societatii au sporit cu 12%, pana la 64,12 milioane lei (17,47 milioane euro), de la 57,25 milioane lei, nivelul inregitrat in prima jumatate a anului trecut.

Afacerile companiei au fost in prima jumatate a anului de 64,82 milioane lei (17,66 milioane euro), in crestere cu 18,15% fata de prima jumatate a anului trecut, cand cifra de afaceri a companiei a fost de 54,86 milioane lei.

Oil Terminal, companie specializata in distributia titeiului, produselor petroliere si petrochimice lichide, are un capital social de 58,24 milioane lei, divizat in 582,4 milioane de actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei.

In prezent, actionarul majoritar al companiei este Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cu o detinere de 59,62% din actiuni. Fondul de investitii Broadhurst Investments controleaza 7,61%, iar Fondul Proprietatea are 10% din actiuni.

Titlurile Oil Terminal se tranzactioneaza la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul OIL. Actiunile au inchis sedinta de marti la cotatia de 0,535 lei, ceea ce confera companiei o capitalizare de 311,6 milioane lei ( 88 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri