Bostina&Asociatii isi pregateste intrarea pe piata de audit prin infiintarea Bostina Accounting & Fiscal Consulting S.R.L. in urma reorganizarii Bostina & Associates Financial Consulting, administratorul noii societati fiind numit Bogdan Popa.
Bostina & Associates Financial Consulting, compania de consultanta financiar-fiscala si-a reorganizat activitatea in urma aderarii la AGN International, una din cele mai mari retele internationale de consultanta in domeniul contabilitatii, consultanta fiscala si audit.

Astfel, activitatea de consultanta financiar-fiscala si contabila au fost reunite intr-o noua companie Bostina Accounting & Fiscal Consulting S.R.L. al carei administrator a fost numit Bogdan Popa.

"Am luat aceasta decizie strategica in urma unei analize de trei luni in care am simulat mai multe scenarii de maximizare a beneficiilor pe care le avem de pe urma aderarii la AGN International. Am ajuns la concluzia ca, in conditiile in care piata de consultanta fiscala si de audit din Romania este in crestere, clientii, mai ales cei care vin pe filiera AGN International cauta servicii extrem de specializate.

Ca atare, vom concentra expertiza deja acumulata in domeniul consultantei financiar-fiscal-contabil pentru a creste baza de clienti si a ne putea dezvolta pe viitor si pe segmentul auditului", a declarat Bogdan Popa, contactat de NewsIn.

Bogdan Popa este licentiat in economie si a obtinut certificarea in Standarde Internationale de Contabilitate in anul 2005. Din anul 2006, Bogdan Popa este expert contabil, membru al Corpul Expertilor Contabili din Romania, iar din anul 2007 - consultant fiscal membru al Camerei Consultantilor Fiscali.

Activitatea de consultanta privind accesarea fondurilor europene care a ramas in cadrul Bostina & Associates Financial Consulting a fost divizata pe doua directii majore, conform Programelor Operationale Sectoriale: Resurse Umane si - respectiv - Dezvoltare Rurala si Cresterea Competitivitatii Economice.

AGN International este una din cele mai importante retele internationale de consultanti financiar-fiscali si de audit, cu peste 200 de firme-membre in 87 de tari, ale caror venituri cumulate sunt de circa 1,2 miliarde de dolari. Reteaua AGN International reuneste aproape 10.000 de consultanti si experti. AGN International Ltd este inregistrata in Anglia ca o asociatie de firme de consultanta separate si independente ai carei membri sunt companii sau firme cu propria lor activitate. AGN International ofera membrilor sai doar servicii administrative, fara a se angrena in acordarea de servicii profesionale.

Bostina & Associates Financial Consulting SRL (BAFC) a fost infiintata in anul 2004, impreuna cu Bostina & Associates Management Consulting SRL si Bostina & Associates Cont Consulting SRL, companii de consultanta financiar-fiscala, de contabilitate si, respectiv, de management si accesare a fondurilor europene, cele 3 entitati fuzionand in anul 2006. Bostina and Associates Financial Consulting beneficiaza de pe urma sinergiilor cu SCA Bostina si Asociatii, una din cele mai importante case de avocatura din Romania. In anul 2007, BAFC a inregistrat o cifra de afaceri de 738.000 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri