Coface Romania lanseaza de la 15 octombrie un serviciu de ratinguri solicitate de catre companii, echivalente cu punctajele folosite de agentiile traditionale de rating, a declarat directorul general Coface Romania, Cristian Ionescu.
"Coface intra pe piata ratingurilor solicitate construind o alternativa la agentiile traditionale de rating, dupa Standard&Poor's si Moody's", a spus Ionescu, citat de NewsIn.

Ratingul solicitat al companiei, care va fi completat de un raport de analiza, va putea fi cerut fie de companie, fie de catre furnizorii sai, de clienti sau parteneri strategici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri