Clifford Chance, cea mai mare firma de avocatura din lume, si-a deschis un biro la Kiev, ce va fi condus de catre Nick Fletcher si va avea o echipa de 20 de avocati.
Nick Fletcher (foto) a fost anterior Managing Partner al biroului Clifford Chance din Varsovia si va fi, de asemenea, responsabil pentru practica de corporate / achizitii si fuziuni a biroului.

Printre cei 20 de avocati care vor lucra in biroul din Kiev,se numaraTomasz Stasiak, Counsel, responsabil pentru practica de real estate, precum si o echipa de avocati ucrainieni din biroul din Varsovia care vor fi relocati la Kiev.

Biroul se va concentra pe practicile de achizitii si fuziuni, corporate, financiar-bancar, project finance, piete de capital si real estate.

"Ucraina a devenit una dintre cele mai promitatoare tari pentru noi investitii datorita pozitiei sale geografice dintre Europa de Est si cea de Vest, potentialului de dezvoltare urias si recentei aderari la Organizatia Mondiala a Comertului. Fiind a doua tara din Europa din punct de vedere al marimii si populatiei, Ucraina devine rapid si un centru pentru activitatile financiare", a declarat Nick Fletcher, Managing Partner al biroului din Kiev

In Romania, Clifford Chance a deschis, la 19 iunie 2006, un birou in asociere cu Badea&Asociatii, firma prezenta pe piata locala din anul 2002. Biroul din Bucuresti numara in prezent cinci parteneri si are 50 de avocati.

Clifford Chance este prezent in Europa Centrala si de Est inca din anul 1991, cand a fost infiintat biroul de la Moscova. De atunci, prezenta regionala a crescut in mod constant, ajungand astazi sa cuprinda 37 de parteneri si peste 350 de avocati in birourile din Bucuresti, Budapesta, Moscova, Praga si Varsovia. La nivel global, Clifford Chance detine 30 de birouri in 21 de tari si peste 3800 de avocati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri