Distribuitorul de produse farmaceutice Ropharma Brasov (IAFR) a obtinut anul trecut un profit net de 707.500 lei (192.250 euro), urcare cu 9% fata de cel din 2007, dupa ce afacerile companiei au sporit cu o treime, potrivit rezultatelor financiare preliminate transmise pietei Rasdaq.
In 2007, Ropharma a avut un profit net de 648.400 lei. Afacerile companiei au avansat anul trecut la 82,3 milioane lei (22,3 milioane euro), cu 34% peste nivelul din 2007, de 61,2 milioane lei.

Ropharma Brasov are un capital social de 3,94 milioane lei, divizat in 39,4 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Compania este detinuta de Add Pharmaceuticals Ltd, care controleaza 75,3% din totalul actiunilor.

Ropharma Brasov are o valoare de piata de 14,57 milioane lei (3,43 milioane euro), potrivit cotatiei de 0,37 lei, stabilita in sedinta de tranzactionare din 5 ianuarie. Actiunile companiei sunt cotate la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul IAFR.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri