Conducerea ArcelorMittal Iasi a aprobat concedierea, cu plati compensatorii, a 114 angajati, marti fiind ultima zi in care salariatii combinatului au putut depune cereri pentru a fi inclusi pe lista de disponibilizari voluntare, scrie NewsIn.
"Au fost disponibilizati angajati din toate sectoarele de activitate. In prezent, in unitate mai lucreaza 521 de angajati", a declarat liderul de sindicat de la ArcelorMittal Iasi, Constantin Rotaru.

Potrivit acestuia, in luna martie, productia a crescut cu cateva sute de tone fata de luna februarie, productia totala fiind de 4.100 tone.

Lista de disponibilizari voluntare a fost deschisa la inceputul lunii ianuarie, peste 200 de salariati depunand cereri. Initial, intentia conducerii ArcelorMittal a fost sa disponibilizeze circa 20 de angajati.

Cei 114 de salariati care au fost disponibilizati vor primi plati compensatorii ce pot ajunge pana la 25.000 lei, in functie de vechime.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri