Marii retaileri precum Carrefour, Metro Cash&Carry, Selgros, Auchan, Real, Cora si-au prelungit in perioada Sarbatorilor Pascale programul de functionare al hipermarketurilor, pentru a face fata cererilor consumatorilor.
Hipermarketurile Carrefour sunt deschise vineri in intervalul 8:00-2:00, iar in ajunul Pastelui clientii pot face cumparaturile intre orele 8:00-19:00. Programul va fi inchis doar in duminica Pastelui, urmand a fi reluat de a doua zi, incepand cu ora 10, pana la orele 19.

De asemenea, hipermarketurile Metro Cash&Carry vor fi deschise non stop vineri, sambata (18 aprilie) programul pentru clienti fiind intre orele 5:00-18:00. In ziua de Paste unitatile retailerului vor fi inchise, iar programul va fi reluat luni, 20 aprilie, incepand cu ora 8:00.

In ceea ce priveste lantul de hipermarketuri Selgros, reprezentantii retelei au declarat ca acestea vor fi deschise sambata intre orele 6 si 16:00, inchise de Paste, urmand sa se reia programul luni, incepand cu ora 7:00, pana la 22:00.

Retailerul Auchan va avea deschis vineri in intervalul 8:00-24:00, sambata intre orele 8 si 16, iar de Paste va fi inchis, programul fiind reluat de luni, de la ora 12:00.

De asemenea, magazinele Cora vor fi deschise in 17 aprilie, intre orele 8:00-2.00, sambata intre orele 8-18, iar duminica vor fi inchise, urmand a fi redeschise luni, incepand cu ora 9.

Real Hypermarket va functiona non-stop pana sambata, cand programul se va inchide la ora 20, urmand a fi redeschis duminica incepand cu ora 15. Astfel, dintre retelele de retail alimentar, doar magazinele Real au program in ziua de Paste, conform NewsIn.

Potrivit reprezentantilor retelelor comerciale mentionate, programul normal al unitatilor va fi reluat de marti, 21 aprilie, cu exceptia hipermarketurilor Real.

De asemenea, in perioada Sarbatorilor Pascale, orarul de functionare al centrelor comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall este normal, intre orele 10:00-22:00 pentru magazinele de imbracaminte, incaltaminte, si pana la ora 24:00 pentru restaurante si zona de entertainment.

Liberty Center are program special de sarbatori pentru vizitatori, in zilele de 17, 18 si 20 aprilie fiind deschis intre orele 10:00-22:00, iar in ziua de Paste vor fi deschise in intervalul orar 14:00-22:00 zona restaurantului si a fast-food-urilor, cinematograful si patinoarul, magazinele fiind inchise. Mall-ul Grand Arena din Berceni, inaugurat la inceputul acestui an, va fi deschis intre orele 9:00-17:00 sambata, inchis de Paste si program redus luni, intre 10:00-17:00.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri