Supermarketurile si hipermarketurile sunt preponderent inchise de Paste, exceptie facand unele unitati din malluri. Spre exemplu, Auchan din AFI Cotroceni, Cora din AFI Ploiesti sau Mega Image din Bucuresti Mall si Plaza vor fi deschise si duminica. Va prezentam in continuare programul de Paste al principalilor retaileri.

Program de Paste Auchan

Program de Paste AuchanMagazinele Auchan vor fi preponderent inchise pe 12 aprilie, in ziua de Paste, exceptie facand magazinul Auchan din AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, care in ziua de Paste va fi deschis intre 14:00 si 23:00. Pe 11 aprilie, magazinele Auchan din Titan si Vitan au program inre orele 7 si 18:00, cel din AFI Palace Cotroceni va fi deschis intre 8 si 20:00, iar celelalte magazine Auchan vor avea program intre 8 si 18:00. Pe 13 aprilie, toate magazinele Auchan vor fi deschise cu program normal. Magazinul Auchan din AFI Palace Cotroceni va fi deschis pe 13 aprilie intre 9 dimineata si 1 noaptea.

Program de Paste Billa

Toate magazinele Billa vor fi inchise pe 12 aprilie, de Paste. Pe 11 aprilie majoritatea magazinelor Billa vor fi deschise pana la ora 21:00, exceptie facand supermarketul din mallul Promenada Floreasca din Bucuresti, care se va inchide la 19:00 si cele din Liberty Center Bucuresti, Rimnicu Valcea si Arad, care se vor inchide la 20:00.

Program de Paste Kaufland

Magazinele Kaufland vor fi inchise in ziua de Paste, iar sambata si luni vor avea program mai scurt.

Program de Paste Lidl

Magazinele Lidl vor fi inchise duminica si luni.

Program de Paste Carrefour

Carrefour Online a anuntat ca in ziua de 13 aprilie nu se vor face livrari. Magazinele Carrefour vor fi inchise duminica, de Paste. Sambata magazinele Carrefour vor avea program pana la ora 19:00, iar luni pe 13 aprilie vor avea program normal.

Program de Paste Cora

Singurul hipermarket Cora deschis de Paste, duminica va fi cel din AFI Ploiesti, care va avea functiona intre 14:00 si 22:00. Celelalte magazine Cora vor fi inchise duminica, iar sambata cele mai multe vor avea deschis pana la 18:00.

Program de Paste Mega Image

program de paste Mega Image

Supermarketurile Mega Image din mallurile Plaza si Bucuresti Mall, din Capitala, vor fi deschise in ziua de Paste intre 14:00-23:00, respectiv 14:00-22:00. Pe 13 aprilie, luni, unele magazine vor avea program mai scurt, in timp ce altele vor fi inchise. Unitatile inchise pe 13 aprilie vor fi magazinele Mega Image din zonele Ghetarilor, Expozitiei, Copilului, Glucoza, dar si unul din magazinele din zona Unirii, fiind deschis doar cel din incinta magazinului Unirea Shopping Center. Majoritatea magazinelor Mega Image vor fi deschide luni pana la ora 18:00, insa sunt si cateva unitati care vor fi deschise pana mai tarziu. Sambata, cele mai multe magazine Mega Image sunt deschise pana la 20:00, insa sunt si unitati care inchid mai devreme.

Program de Paste Profi

Supermarketurile Profi au program scurt pe 11 aprilie, fiind deschise pana la ora 18:00. De asemenea de Paste toate magazinele Profi sunt inchise, inclusiv cele care au program Non Stop, iar pe 13 aprilie, programul se incheie de asemenea la ora 18:00.

Program de Paste Profi

Program de Paste Metro

Metro va avea program scurt sambata si luni, iar duminica magazinele vor fi inchise.

Program de Paste Selgros

program de paste selgrosMagazinele Selgros vor fi inchise duminica. Luni programul va fi pana la 22:00, iar sambata pana la 16:00.

Program de Paste Penny Market

Magazinele Penny Market vor fi inchise duminica, iar luni, 13 aprilie, magazinele vor fi deschise de la 9:00 pana la 17:00. Sambata programul magazinelor a fost de la 7:30 pana la 19:00.

Program de Paste Penny Market

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri