Principalele mall-uri si retele de magazine din Bucuresti si din marile orase vor fi deschise pe 27 si 29 aprilie, situatia schimbandu-se insa in ziua de Paste, 28 aprilie, cand doar putine locatii vor functiona. wall-street.ro iti prezinta care va fi orarul de functionare al magazinelor si centrelor comerciale de Paste.



Carrefour

Carrefour are program prelungit incepand in perioada 22-26 aprilie, clientii putand face cumparaturi in intervalul 8.00-24.00. Pe data de 27 aprilie, programul retailerului francez se va incheia la ora 19.00, in timp ce in prima zi de Paste, 28 aprilie, magazinele vor fi inchise. Luni, 29 aprilie, magazinele Carrefour vor fi deschise in intervalul 8.00-22.00. Pe 30 aprilie, locatiile Carrefour vor inchide la ora 19.00, iar pe 1 mai vor fi inchise.

Lidl

In zilele de 25 si 26 aprilie magazinele Lidl vor fi deschise in intervalul 7.00-23.00. In sambata Pastelui, locatiile Lidl vor functiona in intervalul 7.30-20.00, pentru ca pe 28 si 29 aprilie sa fie inchise. Lidl isi va relua programul normal de functionare incepand din 30 aprilie.

Auchan

In prima zi de Paste (28 aprilie) si in a doua zi de Paste (30 aprilie) magazinele Auchan vor functiona dupa orarul normal, 8.00-22.00. Totusi, programul Auchan poate diferi in functie de oras, de aceea este bine sa va informati de pe site-ul retailerului inainte de a merge la cumparaturi, selectand orasul dorit.

Kaufland

In zilele de 24, 25 si 26 aprilie magazinele Kaufland vor functiona in intervalul 7.30-23.30. In sambata Pastelui, Kaufland va avea un program scurt – 7.00-18.00. Toate magazinele Kaufland vor fi inchise in prima zi de Paste, iar in cea de-a doua zi de Paste vor fi deschise in intervalul 9.00-16.00.

Penny Market

In perioada 22-26 aprilie supermarketurile Penny vor functiona intre orele 7 si 23. In prima zi de Paste toate magazinele Penny vor fi inchise, iar in a doua zi vor deschide in intervalul 9-17. Incepand cu 30 aprilie, supermarketurile Penny isi vor relua programul obisnuit.

AFI Cotroceni

Afi Cotroceni are deschis si in zilele de Paste, iar cei care vor vrea sa isi petreaca primele doua zile de Paste in mall, vor putea merge atat la food court, cat si in magazine.

Sun Plaza

In sambata Pastelui, mall-ul Sun Plaza va functiona pana la ora 18.00, iar in prima zi de Paste va fi inchis. Programul va reveni la normal odata cu ziua de luni, 29 aprilie.

Park Lake

Mall-ul Park Lake are program special de Paste 2019. Astfel, pe 28 aprilie va fi inchis, pentru ca de luni sa revina la programul normal.

Mega Mall

Ca majoritatea centrelor comerciale din Bucuresti, si Mega Mall va avea magazinele inchise pe data de 28 aprilie. In perioada 29 aprilie-1 mai, centrul comercial va avea un program de functionare obisnuit.

Wall-Street.ro va va tine la curent si cu programul altor magazine si mall-uri imediat ce el va fi stabilit si comunicat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri