Centrul Medical Unirea (CMU), unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata serviciilor medicale private din Romania, isi continua planurile de dezvoltare prin inaugurarea a doua noi clinici in Constanta si Ploiesti in urma unei investii in valoare de 3 milioane euro.
Astfel, in urma unei investitii comune de 1,5 milioane euro, CMU a deschis in parteneriat cu Avamedica un nou centru de diagnostic si tratament in Constanta, cu o suprafata de 520 mp si 15 cabinete medicale.

Clinica ofera servicii medicale de baza, precum si servicii de chirurgie si imagistica: radiologie, osteodensitometrie, mamografie si ecografie 4D, folosita in medicina materno-fetala, prin intermediul careia poate fi monitorizata evolutia fatului.

Prin preluarea, anul trecut, a 50% din Avamedica Constanta, CMU detine in prezent patru clinici in Constanta, dintre care cea mai recent deschisa, CMU-Avamedica, reprezinta un proiect greenfield prin care compania isi propune sa completeze gama de servicii existenta la nivel local.

”Serviciile medicale private au un potential de crestere deosebit, iar de acum inainte miza va fi pe dezvoltare locala, unde CMU isi propune sa ajunga pe primul loc. Comparativ cu Capitala, unde diferenta dintre cerere si oferta a mai fost atenuata in ultimii ani, la nivel local cererea de servicii medicale moderne este inca foarte slab acoperita”, a afirmat Wargha Enayati (foto), director general CMU.

Pe langa inaugurarea realizata in parteneriat cu Avamedica, ofertantul de solutii medicale a inaugurat in luna mai si CMU Ploiesti, in urma unei investitii de 1.3 milioane euro, locatie care va raspunde nevoilor celor peste 1.000 de arondati CMU din judetul Prahova.

”In urma concretizarii acestui proiect, numarul abonatilor va creste pana la aproximativ 3.000-5.000 de persoane in primul an de la lansare. Pe de alta parte, mizam pe atragerea a 15.000 - 20.000 de pacienti in primul an, pe segmenul serviciilor individuale (fee-for-service) doar in Ploiesti”, declara Sergiu Negut, director executiv CMU.

Achizitia a 50% din Avamedica inca de anul trecut, precum si proiectele initiate in colaborare cu partenerii de la nivel local sustin directia de dezvoltare a CMU care vizeaza extinderea companiei la nivel local si investitiile in proiecte greenfield.

In viitorul apropiat, CMU va deschide alte doua clinici, in Cluj si Bucuresti, ajungand astfel la un numar de 10 policlinici si 2 spitale in capitala si la 7 policlinici locale.

Centrul Medical Unirea a inaugurat in 2008 Centrul de Diagnostic si Tratament din Baneasa, precum si primul spital privat de obstetrica-ginecologie, Spitalul Regina Maria.

In prezent, CMU se axeaza pe dezvoltare locala, dispunand de 4 clinici in Constanta, dintre care un proiect greenfield, doua policlinici in Cluj si una in Ploiesti.

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, la inceputul anului 2007, ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie.

CMU isi desfasoara activitatea in 10 policlinici multidisciplinare in Bucuresti, in 7 policlinici la nivel local si in colaborare cu peste 100 de clinici partenere in tara.

Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 72.000 arondati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri