Depozitul de Papetarie, unul dintre principalii jucatori de pe piata distributiei de produse de birotica si papetarie, a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane euro in cursul primului trimestru al anului, in avans cu 12,5% fata de aceeasi perioada din 2008.
„Am reusit sa avem o evolutie pozitiva in aceasta perioada datorita faptului ca numarul de clienti a crescut cu 15% intre 31 decembrie 2008 si 31 martie 2009”, a declarat Dan Popa, directorul general al companiei.

Depozitul de Papetarie si-a planificat pentru acest an o cifra de afaceri de 7,2 milioane euro, la acelasi nivel cu rezultatul pe 2008, caile prin care intentioneaza sa realizeze acest obiectiv fiind cele clasice: cresterea numarului de clienti si a portofoliului de produse, respectiv cresterea valorii medii a comenzilor.

„Avem de trecut un trimestru doi destul de dificil, care este traditional mai slab decat primul trimestru al anului, in sectorul papetariei, fiind marcat de doua perioade slabe pentru vanzari: Pastele si mini-vacanta de 1 mai, respectiv luna iunie. Vanzarile revin, traditional, la nivelurile normale in august si septembrie, cand incep aprovizionarile pentru reinceperea anului scolar, respectiv pentru reluarea activitatii in companii, dupa perioada de vacante. Practic, cea de-a doua jumatate a anului este cea mai buna, pentru vanzari”, explica Dan Popa, directorul general al Depozitului de Papetarie.

Depozitul de Papetarie este un business cu capital 100% romanesc, infiintat in 1998. Cu peste 8.000 de clienti si o cifra de afaceri de 7,2 milioane euro anul trecut, Depozitul de Papetarie vizeaza anul acesta consolidarea businessului si cresterea numarului de clienti. Depozitul de Papetarie reprezinta in mod direct in Romania unele dintre cele mai renumite marci din domeniu: Bi-Office, Centropen, Cleanlike, Elba, Fellowes, Hopax, Karton P+P, Korona, Laco, Memoris-Precious, Mikro, Oxford, Parker, Pensan, Quicks, Syrom, Tanex, Tarifold, Waterman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri