Incepand cu luna martie 2010, Posta Romana ofera clientilor, persoane fizice sau juridice, serviciul de incasare a contravalorii facturilor emise de GDF SUEZ Energy Romania prin toate subunitatile postale dotate cu terminale Verifone (POS).
Contravaloarea facturii poate fi achitata la sediul oricarui oficiu postal abilitat, indiferent de localitatea de domiciliu.

Pentru aceasta operatiune, clientul trebuie sa prezinte obligatoriu salariatului postal factura pusa la dispozitie de GDF SUEZ Energy Romania, care contine un cod de bare. Clientul poate achita orice suma doreste. Pentru plata efectuata, salariatul postal elibereaza o chitanta semnata si stampilata.

Posta Romana detine cea mai mare infrastructura de retail reprezentata de peste 7.000 de subunitati postale dintre care 1.200 sunt informatizate.

Aproape 2.000 de POS-uri plasate in oficii postale, inclusiv in zone rurale, fac operatiuni de incasare facturi.

Infrastructura de retea este structurata la nivel local, regional si central si este pregatita sa preia de la agentii economici servicii si operatiuni specifice ale pietei financiare/IT/comunicatii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri