Trenkwalder Sobis, una dintre cele mai mari companii de recrutare si leasing de personal din Romania, a inregistrat in prima jumatate a anului venituri de 8,4 milioane euro, de trei ori mai mari fata de aceeasi perioada din 2009.
„Cresterea pietei de leasing se datoreaza incertitudinilor economice si a faptului ca partenerii nostri aleg flexibilitatea si predictibilitatea costurilor”, a precizat Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder Sobis.

Peste 2.500 de angajati temporari au fost distribuiti de compania cu sediul central in Sibiu in primele sase luni ale anului (cu 86% mai multi decat in S1 2009) la clienti care au solicitat muncitori necalificati sau cu calificari minime pentru pozitiile de „operatori linie” in special in domeniul productiei, pe locul doi al preferintelor situandu-se tehnicienii si inginerii.

Trenkwalder Sobis a vandut in primele sase luni ale anului peste 76.000 de ore munca/angajat – unul dintre principalii indicatori ai intensitatii activitatii oricarei companii din acest domeniu – cu 84% mai multe decat in aceeasi perioada de referinta din 2009.



Pentru intreg anul 2010, directorul companiei estimeaza venituri totale de 17 milioane euro, datorita avantajelor oferite clientilor Trenkwalder de formula angajarii temporare, care contracareaza astfel gradul ridicat de impredictibilitate al economiei romanesti.

In 2009, compania a incasat 8,9 milioane de euro de la clientii sai in principal pentru leasing de personal, formula preferata a tot mai multor companii de a angaja personalul necesar desfasurarii activitatilor si onorarii comenzilor de la beneficiari.

„Clientii sunt mai selectivi si cauta angajati care sa performeze mai bine, pe langa predictibilitatea costurilor. Tocmai de aceea, in primele luni ale anului, valoarea medie a veniturilor salariale ale angajatilor temporari distribuiti de compania noastra a crescut cu peste 12%, destul de mult peste media nationala”, a declarat Bogdan Florea.

Trenkwalder Sobis Romania este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selectie si plasare de personal, cu 10 filiale in Sibiu (birou on-site), Cluj Napoca (fliliala si birou on-site), Bucuresti, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Timisoara, 70 de consultanti si venituri consolidate de 8,9 milioane euro, in 2009 (prin cele doua companii, Trenkwalder si Trenkwalder Sobis). Compania este prezenta in Romania din 2006 prin achizitia companiei locale Sobis Consulting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri