Magazinul din sectorul 2 va fi deschis pe strada Pantelimon, iar cel din sectorul 6 - pe strada Preciziei. In Voluntari, pe bulevardul Pipera-Tunari, va fi inaugurat cel de-al treilea magazin, se arata in anuntul companiei de retail.

Astfel, lantul de magazine a lui Dinu Patriciu ajunge la o retea de peste 75 de magazine, prima unitate sub brandul Mic.ro fiind deschisa la finalul lunii aprilie. Luna aceasta, compania a anuntat in Monitorul Oficial deschiderea a altor trei magazine - in Bucuresti si in Otopeni.

Patriciu mai deschide 3 magazine Mic.Ro

Patriciu mai deschide 3 magazine Mic.Ro

Dan Ionescu, fost director operational al Rompetrol, care se implica in extinderea lantului de magazine, a anuntat in luna iunie ca Mic.ro va incepe in curand extinderea in sistem de franciza, conceptul final al magazinelor urmand sa fie prezentant in luna septembrie.

Patriciu vrea sa extinda magazinele pe roti si prin franciza

Patriciu vrea sa extinda magazinele pe roti si prin franciza

Citeste si:

In plus, Dinu Patriciu vrea sa implementeze un model de distributie de presa prin lantul de pravalii Mic.ro, prin care sa vanda ziare “pe datorie”, a spus omul de afaceri intr-un interviu acordat Liderul, revista interna Adevarul Holding, potrivit paginademedia.ro.

Compania Mic.Ro are sediul pe bulevardul Mircea Eliade, din sectorul 1 si este detinuta de firma Mercadia Holland, inregistrata in Amsterdam.

Sursa foto: Mic.ro.