OMV Petrom, a treia companie ca marime din Romania, in parteneriat cu fundatia Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM), au obtinut fonduri europene in valoare de cinci milioane de euro, pentru un proiect care prevede reducerea somajului.
Principalul obiectiv al proiectului finantat de Uniunea Europeana (UE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) este asistarea pentru integrarea si reintegrarea pe piata fortei de munca a 25.000 de romani.

De asemenea, proiectul vizeaza crearea a peste 300 de businessuri antreprenoriale, prin oferirea de servicii de consultanta, precum si imbunatatirea colaborarii dintre partenerii de pe piata fortei de munca (angajatori, salariati si parteneri sociali), in vederea informarii celor aflati in cautarea unui job.

"Proiectul este deja un exemplu pentru parteneriatul intre comunitatea de afaceri si sectorul neguvernamental. Prin implicarea unor importanti actori din comunitatea de afaceri, dar si a administratiilor demonstram ca succesul si dezvoltare sunt bazate pe colaborare si implicare", spune Florin Petean, director executiv al CDM.

Actiunea finantata din bani europeni demarat la 1 iulie si are o durata de trei ani.

Partenerul institutional al proiectului este HR Club, cea mai importanta asociatie profesionala a specialistilor de resurse umane din Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri