Romgaz Medias a avut anul trecut o cifra de afaceri de 3,39 miliarde lei (aproape 800 milioane euro), in crestere cu 6,2% fata de valoarea de 3,19 miliarde lei din 2009, si un profit net de 508,5 milioane lei (120 milioane euro), in scadere cu 3,7%.
Profitul preliminat pentru anul trecut este cu 23% mai mic fata de nivelul de 661 milioane lei bugetat de companie la inceputul anului 2010, informeaza Mediafax.

Romgaz a vandut anul trecut 6,5 miliarde metri cubi de gaze naturale, cu 4,8% mai mult fata de 6,2 miliarde metri cubi de gaze in 2009, potrivit datelor companiei.

Pentru 2011, Romgaz a programat investitii de 900 milioane lei, fata de un nivel estimat pentru anul trecut de 1,2 miliarde lei.

Investitiile vor fi directionate in special in explorarea de noi rezerve de gaze, majorarea capacitatii de inmagazinare subterana a gazelor si pentru atenuarea declinului productiei.

Romgaz este unul dintre cele doua mari companii producatoare de gaze din Romania, alaturi de OMV Petrom (SNP), si este controlata de stat, prin Ministerul Economiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri