Compania Unicarm din judetul Satu Mare va deschide in acest an 15-20 de supermarketuri, extinzandu-si astfel reteaua formata in prezent din 55 de unitati.
"Pentru acest an ne-am propus sa deschidem intre 15 si 20 de magazine tip supermarket, in functie de cum vom primi finantarea de la banci. Anul acesta va fi mai slab decat 2010 si cu mult mai slab decat anii precedenti. Situatia economica nu are cum sa se imbunatateasca, nici vorba de asa ceva. In primul rand, bancile nu mai dau bani, iar oamenii nu au de unde sa faca rost de bani pentru investitii", a declarat proprietarul Unicarm, omul de afaceri Vasile Lucut, citat de Mediafax.

El a precizat ca anul trecut Unicarm a investit in magazine si centre logistice circa 20 de milioane de euro.

Compania produce carne, mezeluri, conserve, articole de panificatie, patiserie, cofetarie, lactate si inghetata. Unicarm detine si 55 de magazine, in judetele Satu Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Salaj, Suceava, Bihor si Cluj, prin care comercializeaza o parte importanta din productie.

De asemenea, compania are depozite in Timis, Sibiu, Brasov, Iasi, Bacau si Bucuresti.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri