Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat vineri cinci contracte pentru proiectarea si executia unor segmente de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean, valoarea totala a contractelor fiind de 692,68 milioane euro, cu TVA inclus.
Astfel, asocierea romano-italiana Spedition UMB-Tehnostrade-Carena SpA Impresa di Costruzioni va proiecta si executa primul lot de zece kilometri al sectorului de autostrada Timisoara-Lugoj, pentru 63,62 milioane euro, scrie Mediafax. Atribuirea contractului a fost contestata de mai multe consortii, formate din firme din Romania si din strainatate.

Asocierea romano-portugheza Romstrade-Monteadriano Engenharia e Construcao-Donep Construct va proiecta si executa primul lot si drumul de legatura al tronsonului de autostrada Nadlac-Arad, pentru 115,8 milioane euro. Lotul al doilea al acestui segment va fi proiectat si executat de compania germana Alpine Bau, valoarea contractului fiind de 124,45 milioane euro.

Consortiul Tirrena Scavi-Societa Italiana per Condotte d’Acqua-Cossi Construzioni a castigat proiectarea si executia primului lot al autostrazii Lugoj-Deva, contractul avand o valoare de 205,9 milioane euro.

Ultimul contract semnat este pentru proiectarea si executia celui de-al treilea lot al autostrazii Orastie-Sibiu. Contractul a fost semnat cu firma italiana Impregilo, pentru 182,91 milioane euro.

Cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad si lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu nu au fost contestate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri