Consiliul National pentru competitivitate (CoNaCo) a are un nou co-presedinte din partea mediului privat: Irina Schrotter, se arata intr-un comunicat.
Irina Schrotter o succede in aceasta functie pe Alexandra Gatej si ocupa functia de co-presedinte al CoNaCo alaturi de Andreea Paul (Vass) - foto- , din partea administratiei publice.

„Cresterea competitivitatii in domeniul educatiei a reprezentat subiectul central al intrunirii ce a avut loc azi la Palatul Victoria. Pornind de la aplicarea Legii educatiei nationale, Romania trebuie sa faca saltul catre un sistem educational competitiv pentru a se adapta dinamicii accelerate a pietei muncii la orizontul anului 2020, in care 35% din cererea de forta de munca va trebui sa aiba pregatire inalt calificata pe piata comunitara”, se arata in comunicatul trimis de CoNaCo.

La urmatoarea intalnire, temele de discutie pe care le vor aborda membrii CoNaCo sunt Stabilitatea macroeconomica si Pietele financiare.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri