Oamenii de afaceri estonieni intentioneza sa investeasca in terenurile agricole din Romania, in ansambluri rezidentiale sau de birouri, intrucat investitiile in aceste sectoare se arata deoasebit de profitabile, a declarat pentru NewsIn directorul companiei Mister D Company, Dan Negulescu.

Profitul obtinut din investitiile in piata imobiliara din Romania poate ajunge la 300-400% in circa doi ani, a mentionat directorul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, Dan Ifrim. El a explicat ca sectorul imobiliar din interiorul capitalei, dar si din zonele invecinate cunoaste o puternica dezvoltare in prezent, deoarece exista numeroase proiecte de birouri si rezidentiale si industriale care urmeaza sa fie ridicate. Un alt punct forte pentru oamenii de afaceri estonieni care vor sa investeasca in Bucuresti ar fi accesul facil la cele trei coridoare (N-E, E-V si cel Dunarean).

Dan Negulescu a explicat ca piata imobiliara din Romania, este interesanta pentru investitorii straini la nivelul tuturor segmentelor imobiliare, de la achizitia catorva apartamente, pana la terenuri si dezvoltari urbane.

Valoarea exporturilor Romaniei catre Estonia in 2006 s-a ridicat la 6,33 milioane de euro, in timp ce importurile din aceasta tara au fost in valoare de 6,69 milioane euro. Romania a exportat in Estonia produse textile, metale, masini electrice si echipamente, precum si produse alimentare si a importat produse din mase plastice si cauciuc, respectiv masini electrice si echipamente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri