Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) care vor sa dezvolte activitati de gestionare a deseurilor vor putea sa acceseze intre 50.000 si 200.000 euro, pe proiect, aportul propriu fiind de cel putin 50%, in numerar, a informat luni Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL).

MDLPL lanseaza o licitatie deschisa pentru proiectul "Schema de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului privat in domeniul gestionarii deseurilor", ce urmeaza a fi implementat in cadrul Programului Phare 2005 - Coeziune Economica si Sociala.

Bugetul disponibil pentru aceasta licitatie este 8,66 milioane euro, din care 6,50 milioane euro din fonduri Phare si 2,16 milioane euro co-finantare de la bugetul de stat. Suma disponibila pentru fiecare regiune este de 1,08 milioane euro, din care 0,81 milioane euro din fonduri Phare si 0,27 milioane euro de la bugetul de stat. Finantarea proiectelor este nerambursabila.

Ghidul Solicitantului este disponibil pentru consultare pe pagina de internet a ninisterului si la sediul fiecarei Agentii pentru Dezvoltare Regionala. Termenul limita de depunere a cererilor de finantare este 7 Septembrie, ora 16:00 si vor fi depuse la sediul ADR, din regiunea unde acestea urmeaza sa fie implementate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri