Autostrada Bucuresti-Ploiesti va avea doi manageri de proiect, impartiti pe sectoare, astfel tronsonul Moara Vlasiei- Ploiesti va fi gestionat de Raul Mag, iar Bucuresti- Moara Vlasiei de catre Narcis Neaga, cel din urma fiind fostul manager al intregului proiect.
"Am fost nemultumit pentru ca nu se rezolvase problema terenurilor in zona Moara Vlasiei, motiv pentru care am numit un nou manager de proiect pentru sectiunea Moara Vlasiei-Ploiesti. Narcis Neaga, cel care era pana acum manager de proiect pentru intreg tronsonul Bucuresti-Ploiesti, se va ocupa de portiunea Bucuresti-Moara Vlasiei si de problema concesionarii tronsonului de la Comarnic. Neaga m-a informat ca nu are capacitatea de a se ocupa singur de intreg proiectul", a precizat, citat de NewsIn, ministrul transporturilor.

Managerul de proiect al sectiunii Moara Vlasiei-Ploiesti va fi Raul Mag, inginer in cadrul departamentului tehnic al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, acesta facand parte din echipa care s-a ocupat de intreg proiectul Bucuresti-Ploiesti.

Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a declarat pe 23 august, cu ocazia unei vizite pe doua din santiere unde se lucreaza la autostrada Bucuresti-Brasov, ca managerul proiectului Moara Vlasiei-Ploiesti, Narcis Neaga, ar putea fi schimbat pentru ca nu a predat schita amplasamentului.

Autostrada Bucuresti – Brasov va fi corelata cu autostrada Brasov – Cluj - Bors si va asigura o legatura directa intre Romania, centrul si vestul Europei. Traseul autostrazii incepe din sectorul 2 al municipiului Bucuresti si se continua pe teritoriul judetelor Ilfov si Prahova.

Lungimea totala a sectorului de autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi de 61,8 km. Tronsonul a fost impartit pe doua portiuni, respectiv Bucuresti- Moara Vlasiei(19,5 Km) si Moara Vlasiei-Ploiesti (41 km), lucrarile fiind executate de consortiile Pizzarotti &Tirrena si, respectiv, Euroconstruct format din firmele PA&CO International, Euroconstruct Trading 98, UMB Spedition si Comaxa.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri