Pretul petrolului a scazut, miercuri, la bursele electronice din Asia, din cauza temerilor persistente privind scaderea cererii de petrol, in contextul actualei crize financiare mondiale, arata AFP.
In schimburile matinale, pretul petrolului "light sweet crude", cu livrare in noiembrie, a scazut cu 40 de centi, la 89,66 dolari/baril.

Petrolul Brent, cu livrare in noiembrie, s-a ieftinit cu 26 de centi, la 84,40 dolari/baril.

Pretul petrolului urcase marti, din cauza speculatiilor privind o posibila reducere a productie de catre Organizatia tarilor Exportatoare de Petrol si o coborare a dobanzilor cheie in mai multe tari, in contextul crizei financiare.

Astfel, la bursa din New York (New York Mercantile Exchange), petrolul se scumpise cu 2,25 dolari, la 90,06 dolari/baril. La Londra, petrolul Brent inchisese sedinta la 84,66 dolari/baril.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri