Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, la finalul sedintei Biroului Politic al coalitiei, ca PDL si PSD au decis sa aiba o intrevedere cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema programului anticriza, pentru a se stabili pasii pentru asigurarea stabilitatii economice a Romaniei.
"O tema care s-a discutat este legata de acest program anticriza. Coalitia a propus o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale, pentru a stabili pasii care sunt de facut in aceasta perioada in ceea ce priveste asigurarea stabilitatii economice”, a precizat Flutur, citat de NewsIn.

Liderul PDL a adaugat ca data intalnirii cu Isarescu va fi decisa de liderii PSD si PDL, el adaugand ca aceasta ar putea avea loc cel mai probabil in cursul acestei saptamani. "Nu s-a hotarat cand, probabil va avea loc intai o discutie si se va conveni", a spus Flutur.

Vicepresedintele democrat-liberal si-a exprimat speranta ca proiectul bugetului de stat pe 2009 sa fie adoptat "cel tarziu" joi la pranz, fiind depuse peste 7.000 de amendamente. "Maine (marti, n.r.) la ora 14.00 bugetul de stat intra in plen, cel tarziu joi la pranz speram sa fie gata, cel putin asa estimam noi" a anuntat Flutur, la Palatul Victoria. Potrivit acestuia, comisiile de specialitate din Parlament au lucrat la buget pana luni de dimineata.

In privinta suplimentarii fondurilor de la bugetul de stat pentru judete, Flutur a aratat ca subiectul nu a fost discutat astazi in cadrul coalitiei, pentru ca bugetul a trecut de Guvern si se asteapta votul
Parlamentului. "Sigur ca am fi dorit cu totii un buget mai mare si facem in continuare demersuri pentru a gasi bani, si pentru drumurile judetene, si pentru alte domenii foarte importante", a sustinut pedelistul.

Flutur a mai declarat, in legatura cu relatiile intre reprezentantii PSD si cei ai PDL din anumite judete, care nu doresc sa semneze protocoale de colaborare, ca "din fericire, au mai ramas foarte putine probleme si ele se rezolva". "Atat din partea PDL, cat si din partea PSD exista deschidere pentru rezolvarea acestor probleme. Coalita ia in discutie saptamanal aceste subiecte", a adaugat liderul PDL.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri