Presedintele Traian Basescu a informat delegatia Bancii Mondiale (BM), in cadrul unei intrevederi la Palatul Cotroceni, ca s-a intalnit in urma cu cateva zile cu delegatia FMI si le-a multumit reprezentantilor BM ca viziteaza Romania intr-o perioada dificila.
Presedintele a declarat ca autoritatile de la Bucuresti vor lua o decizie privind "criza economica si reformele din Romania", potrivit NewsIn.

Directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si tarile baltice, regiunea Europa si Asia Centrala, Orsalia Kalantzopoulos, conducator al delegatiei BM, a declarat ca a avut deja o intrevedere cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu si cu presedintele Senatului, Mircea Geoana.

Ea a spus ca trebuia sa aiba o intrevedere si cu ministrul Transporturilor, dar aceasta nu a mai avut loc, si ca urmeaza o serie de alte intrevederi, inclusiv cu sectorul privat.

Kalantzopoulos a apreciat ca lumea s-a schimbat in ultimele sase-noua luni, iar statele cu performante inalte sunt acum in mijlocul crizei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri