Bogdan Dragoi, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice (MFP), a fost ales ca membru in Consiliul de Directori al Bancii Europene de Investitii (BEI), iar mandatul sau va dura pana in 2013.
"Decizia de a-l numi pe Bogdan Alexandru Dragoi a fost luata in 18 februarie 2009, cand a fost intrunita majoritatea voturilor guvernatorilor", declara oficialii BEI.

Autoritatile romane l-au nominalizat pe Dragoi sa faca parte din directoratul BEI, ca urmare a demisiei fostului secretar de stat Eugen Teodorovici, potrivit NewsIn.

Mandatul lui Dragoi va expira in 2013, dupa reuniunea anuala a Consiliului Guvernatorilor, in care vor fi analizate raportul anual, bilantul contabil si contul de profit si pierdere aferente anului financiar 2012.
Premierul Emil Boc a semnat in 8 ianuarie 2009 decizia de numire ca secretar de stat in MFP a lui Bogdan Dragoi, dupa eliberarea din functie a lui Eugen Teodorovici.

Dragoi a fost anterior director general economic in Primaria Bucuresti, iar intre septembrie 2006 si noiembrie 2007 a mai fost secretar de stat la Ministerul de Finante, unde a coordonat negocierea imprumuturilor interne si externe contractate de firme si autoritati ale administratiei publice locale, a elaborat note de fundamentare privind majorarea sau micsorarea valorii emisiunilor de titluri de stat lansate pe pietele interne si internationale de capital, precum si initierea documentelor premergatoare necesare in vederea lansarii emisiunilor de obligatiuni pe pietele de capital. De asemenea, el a mai negociat si implementat programul Jeremie in Romania, in parteneriat cu Fondul European de Investitii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri