Raman optimist in privinta cresterii economice a Romaniei in 2009, "impotriva multor estimari ca Romania va avea crestere economica negativa", a declarat presedintele Traian Basescu, care estimeaza un avans al PIB "intre 1,5 si 2% in acest an".
"In ciuda deprecierii masive a cresterii economice in Romania, continui sa raman optimist, impotriva multor estimari ca Romania va avea o crestere economica negativa", a spus presedintele. El a completat ca Romania "va avea o crestere economica mica, dar va avea".

Vom analiza posibilitatea actiunii statului, astfel incat cei care deliberat nu ramburseaza creditele sa fie stimulati sa o faca, a mai declarat presedintele Traian Basescu, potrivit NewsIn.

"Multi cred ca daca este criza isi permit sa nu ramburseze creditele. Apelul meu foarte serios este ca aceia care nu au probleme de rambursare, sa o faca. Pentru a proteja sistemul bancar vom analiza posibilitatea actiunii statului, astfel incat cei care deliberat nu ramburseaza creditele sa fie stimulati sa o faca", a spus Basescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri