Presedintele Traian Basescu a votat duminica dimineata la Liceul A.D. Xenopol, el spunand, cu ironie, ca i-a fost "foarte greu" sa aleaga si a profitat de moment pentru a-i felicita pe romanii care isi serbeaza onomastica de Sf. Nicolae.
"Mi-a fost foarte greu sa aleg", a declarat Basescu, razand, dupa ce a iesit din cabina de vot si a introdus buletinul in urna. "Sa fie intr-un ceas bun!", i-a replicat unul din membrii comisiei sectiei de vot, anunta NewsIn.

Basescu a dorit sa-i felicite pe cei care isi serbeaza onomastica de Sf. Nicolae. "In primul rand ma gandesc la cei care au numele legat de Sfantul Nicolae si le doresc la multi ani si o viata fericita in familiile lor. Si ma gandesc si la locuitorii din Sannicolau Mare, unde mi-am anuntat candidatura. Lor le doresc la multi ani!", a mai spus seful statului.

Presedintele a ajuns la sectia de votare de la Liceul A.D. Xenopol la ora anuntata. El era asteptat de cateva zeci de sustinatori. Traian Basescu a venit insotit de sotia sa, Maria, si de cele doua fiice, Ioana si Elena. Maria si Elena Basescu au votat si ele la aceeasi sectie de votare. Sotia presedintelui a primit de la un sustinator al lui Traian Basescu un buchet de flori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri